Select Page

Cada dimarts, des del 14 de juliol al 18 d’agost, a les 21:30h tindrà lloc una projecció, per a públic familiar, del cicle “Bellaguarda de Cine” a l’aparcament del carrer Filharmònica. Així ho ha donat a conèixer la regidora de Normalització Lingüística i Educació, Vicenta Pérez.

“Hem considerat que el temps d’esplai també ve bé i seguim endavant amb Bellarguarda de Cine, però això si, amb totes les mesures de seguretat que ens recomanen per prevenir el COVID-19 i per això hem canviat la tradicional ubicació de la Plaça la Cantereria per l’aparcament del carrer Filharmònica. En el lloc en què abans hi havia el cinema municipal, ja que allà l’espai és  més gran per poder garantir el distanciament entre els assistents”, ha explicat Pérez.

L’edil responsable de l’activitat convida a gaudir d’esta nova edició de cinema a l’aire lliure, que ve sent una tradició al municipi, i ha recordat que “este any està l’aforament limitat i cal portar mascareta. A més, s’aplicaran les mesures de seguretat que exigeix ​​el COVID-19 “.

L’accés a la zona de projecció només podrà realitzar-se pel carrer Filharmònica ja que la part frontal estarà tancada al pas per la ubicació de la pantalla de cinema.

Agenda de projeccions Bellaguarda de Cine 2020

14 de juliol: “El Parc Màgic”

21 de juliol: “Tabaluga i la princesa de gel”

28 de juliol: “La jove bruixa”

4 d’agost: “Com entrenar al teu drac 3”

11 d’agost: “Mascotes 2”

18 d’agost: “Smallfoot”

 

Pin It on Pinterest