Select Page

El dimarts 7 de juliol esta carretera romandrà tancada al trànsit rodat.

El regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, ha informat sobre una nova acció d’asfaltat al municipi, entre el Port d’Altea i l’Albir. Una actuació que obliga que demà 7 de juliol, esta via de la costa estiga tancada al trànsit rodat però no per als veïns de la zona que podran accedir als seus habitatges.

“Cal acabar definitivament amb els problemes que donava la zona de la rotonda de Cap Blanc i també hem aprofitat per reparar el camí que uneix esta rotonda amb el camí de l’Alfàs per la part posterior, paral·lela a la platja”. Ha explicat el responsable municipal d’Infraestructures.

Diego Zaragozí ha apuntat que amb esta actuació, la carretera que uneix Altea amb el Albir per la costa quedarà millorada. Així mateix, l’edil ha posat èmfasi que “tots els veïns i veïnes de la zona tindran accés, amb prudència, i estarà tancat al trànsit per facilitar la feina als operaris”.

Finalment, Zaragozí, ha explicat que “possiblement no siga el millor moment per tallar el trànsit perquè ja es nota l’afluència de turistes, però es tracta només d’un dia i s’ha d’aprofitar la maquinària que està treballant a Altea, concretament al aparcament Garganes-Basseta i altres accessos del municipi perquè l’actuació siga menys costosa “.

Pin It on Pinterest