Select Page

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Altea informa de la posada en marxa, per quart any consecutiu, de la campanya “Per 1.000 Botigues, 1.000 Motius”. “Una acció que té per objecte sensibilitzar la població de la importància que té el fet de comprar als xicotets comerços locals, ja que el benefici i enriquiment repercuteix tant en la ciutadania com en el comerciant”; ha explicat el responsable d’àrea, Miguel de la Hoz.

La present campanya de foment del comerç local es desenvoluparà durant tot el mes de juliol i el sorteig tindrà lloc el proper 5 d’agost en directe en Ràdio Altea, com és habitual. Es sortejaran 6 premis de 100 € cada un, a gastar en els xicotets i mitjans comerços d’Altea.

Per participar en esta campanya es lliuraran els justificants de compra a l’Àrea de Comerç, planta baixa de l’Ajuntament. Per cada 30€ de compra en el comerç local es rebrà un número per a este sorteig.

“Serveix qualsevol justificant de compra o de servei realitzat en establiments del xicotet i mitjà comerç de la localitat d’Altea destinats al consum i serveis, per tant per participar en esta campanya no cal inscriure’s”; ha comentat el regidor.

“Podran participar en el sorteig totes aquelles persones majors d’edat que compren en estos establiments i realitzen compres iguals o superiors a 30€. També es pot acumular l’import d’estes compres, al mateix comerç, a partir de 10 €, fins arribar a l’import mínim exigit i amb la data establerta per a este sorteig. S’entregaran un màxim de 3 participacions per justificant”; ha afegit Miguel de la Hoz.

El responsable municipal de Comerç ha conclòs animant a la participació i assenyalant que “esta és la quarta edició i cada any té més èxit. S’ha passat de lliurar 16.000€ al 2018 a 20.000 al 2019 i esperem que este any tinga encara més repercussió.”

Pin It on Pinterest