Select Page

El regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Altea, Miguel de la Hoz, ha informat sobre l’increment de la vigilància policial al municipi. Concretament ha parlat de l’augment de la presència de la Policia Local al Nucli Antic del municipi i les platges, per tal de supervisar la nova normalitat social que per la qual estem travessant a conseqüència de la COVID-19.

De la Hoz ha explicat que “s’està notant major afluència de turistes i de gent a les platges i per este motiu des de la Policia Local estem incrementant la vigilància en alguns llocs, sobretot els més turístics com és el Nucli Antic i les platges”. “Si esta setmana s’han incorporat els informadors turístics de la Generalitat a les platges que ofereixen informació als usuaris, des d’este cap de setmana s’incrementarà la vigilància policial a les mateixes amb la patrulla de bicicletes i també la unitat de dron vigilarà l’aforament i l’accés a les platges”; ha afegit el responsable municipal d’àrea.

“Un dron controlarà la façana litoral i la patrulla de dron estarà perfectament sincronitzada amb la patrulla de bicicletes perquè esta actue si és necessària la seua intervenció”; ha assenyalat l’edil, qui conclou comentant que “fins al moment no han tingut problemes a les platges, ja que estes no estan habitualment massificades, però si que s’ha notat ja un increment de banyistes durant el cap de setmana i per això es posen en marxa les patrulles de bicicletes i dron que treballaran per la seguretat i salut de les persones que facen ús de les platges i visiten el municipi”.

Pin It on Pinterest