Select Page

Dimecres passat finalitzaven les obres d’emergència per a la reparació dels danys causats pels temporals marítims, de vent i pluja esdevinguts, el passat mes de gener, al Passeig de Cap Negret. Així ho ha donat a conèixer l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, que ha visitat la zona acompanyat pels regidors d’Infraestructures, Diego Zaragozí i de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz.

Estes obres han tingut un període d’execució de 4 mesos i han estat executades pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic a través de l’empresa Tragsa. “És espectacular la zona i les obres el que han fet és restituir el que el temporal Glòria es va emportar”. Ha apuntat el primer edil alteà, que ha recordat que “feia poc que en esta zona s’havia executat el passeig que va durar tan sols un any per culpa del temporal”.

“Ara el Ministeri ha tornat a rehabilitar tot este passeig, s’ha quedat impressionant perquè és una zona privilegiada del municipi i estem molt agraïts per la gran inversió realitzada, que al costat de la rehabilitació i millora dels espigons de la platja de l’Espigó, ha suposat un cost de 1,5 milions d’euros”; ha comentat Jaume Llinares.

L’Alcalde ha animat als alteans i visitants “a gaudir d’esta zona única d’Altea, en un entorn privilegiat, protegit i ara molt ben condicionat. Són espais poc coneguts però realment bonics per conèixer-los”.

Finalment, Jaume Llinares ha agraït al Ministeri les importants inversions que està duent a terme a la costa alteana.

Pin It on Pinterest