Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha donat a conèixer els detalls del Campamento Urbano que tindrà lloc al Centre Cultural Juvenil d’Altea els mesos de juliol i agost.

Esta iniciativa començarà el 6 de juliol i està dirigida a joves, empadronats a Altea, amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys. Cada setmana, de dilluns a divendres, i en horari de 09:00 a 14:00 hores, “s’afavorirà el suport educatiu, així com les activitats d’oci i temps lliure tan necessàries entre la població juvenil, com ara les excursions, la realització d’alguns tallers i els, ja coneguts, escape rooms que tant estan agradant”, ha explicat l’edil de l’àrea.

La inscripció al Campamento Urbano és mensual amb un preu de 163€, i es pot optar per la participació en el mateix tots dos mesos o només un. Lloret ha informat que el campus està subvencionat un 30% per les regidories de Joventut i Educació i el descompte ja es troba aplicat en el preu.

A causa de la pandèmia actual, el campament compta amb les mesures higièniques i sanitàries recomanades, segons la normativa vigent, i és per això que les places són molt limitades i els assistents es dividiran en grups reduïts de 10.

La regidora ha conclòs animant a la participació de tots i totes les joves del municipi i ha recordat que es pot demanar informació i reservar plaça a través de la pàgina www.campamentourbano.info o mitjançant el telèfon 663 85 41 32.

Pin It on Pinterest