Select Page

Es pot sol·licitar l’ajuda en els comerços adherits ‘Ashebikes S.L.’ i ‘CronoBike S.L.’ on faran els descomptes pertinents una vegada siga acceptada la sol·licitud per part de la Conselleria

Amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible, les regidories d’Urbanisme i Medi Ambient, encapçalades per Jose Orozco, han donat a conéixer la subvenció que ha llençat la Generalitat, a través de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, destinada a l’adquisició de bicicletes convencionals o elèctriques i vehicles de mobilitat personal elèctrics.

La Comunitat Valenciana, junt a Navarra, és de les primeres comunitats en impulsar este tipus d’iniciatives i, segons ha destacat el regidor, Jose Orozco, “és extraordinari que la Generalitat fomente la mobilitat sostenible amb estes ajudes que fomenten la utilització de vehicles que respecten el medi ambient”.

Este Pla d’impuls a la bicicleta el pot demanar qualsevol persona resident a la Comunitat Valenciana i sols està permesa una sol·licitud per persona física. A banda d’estos requisits imprescindibles, la persona interessada tindrà de termini fins al 10 de novembre i no ha de realitzar més tràmits, sols ha d’acudir a una de les tendes adherides a esta convocatòria i el comerç presentarà la sol·licitud a la Conselleria. Una vegada estiga aprovada l’ajuda, es formalitzarà la venda amb el client i farà el descompte pertinent. Finalment, l’Administració abonarà l’import a la tenda, després de fer els tràmits.

“Cal ressaltar que la tenda farà el descompte de l’import de la bicicleta una vegada la Generalitat haja aprovat l’ajuda, però no es realitzarà abans”, ha destacat Orozco. L’import de la subvenció per a cadascun dels vehicles és de: 250€ per a bicicletes elèctriques que no tinguen un cost superior a 1.400€; per a bicicletes convencionals que no excedisquen dels 500€, o 700€ en cas de tindre transport de menors davant, tindran una ajuda de 75€, o 150€ en la segona opció; els kits d’electrificació de bicicleta opten a ajudes de 200€ si la instal·lació no costa més de 600€; per últim, els VMP elèctrics que no passen de 450€ obtindran una ajuda de 75€. Per a més informació es pot consultar la pàgina web de la Generalitat Valenciana o el vídeo que han realitzat.

Altea compta amb dos comerços adherits amb els quals s’ha reunit el regidor, al matí de hui, acompanyat per l’advocada de l’Ajuntament, per resoldre tots els dubtes pertinents a esta subvenció, “la tenda de bicicletes Ashebikes S.L., que es troba al Carrer La Mar, 53, i la tenda CronoBike S.L. que està ubicada a la Partida Planet, 207, seran les dues opcions on podem gaudir d’esta ajuda”, ha conclòs l’edil, animant a tots els alteans i alteanes a fomentar la mobilitat sostenible tots junts.

Consulta ací el llistat de comerços adherits

Pin It on Pinterest