Select Page

El termini de presentació de sol·licituds d’accés estarà obert del 30 de juny al 14 de juliol.

L’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Foment de l’Ocupació, La Pública i Benestar Social, ha posat en coneixement d’alteans i alteanes que, a partir de dimarts 30 de juny, s’obri el termini de presentació de sol·licituds d’accés al Pla d’Ocupació Municipal 2020.

Segons ha informat el responsable de la pública, Diego Zaragozí, el Pla d’Ocupació Municipal 2020 compta amb un total de 40 places que s’encomanaran a esta àrea i totes les persones interessades que es troben en situació d’atur podran presentar la sol·licitud fins al dia 14 de juliol al Centre Social.

Per optar a les 40 places s’ha de presentar obligatòriament la següent documentació: la sol·licitud d’accés impresa i emplenada; una fotocòpia del DNI o NIE; una fotocòpia de la Demanda d’Ocupació (DARDE) expedida per l’Oficina d’Ocupació del sol·licitant i, finalment, el Currículum Vitae. La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, ha destacat que “no cal que presenten el DNI o NIE els sol·licitants que ja el van lliurar en el Pla d’Ocupació 2019, sempre que es trobe en vigor”. L’edil també ha recordat que, en cas de necessitar la vida laboral, el padró o altres certificats dels sol·licitants, el personal encarregat es posarà en contacte amb els demandants d’ocupació i ha recalcat la importància d’estar inscrit a la Borsa d’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea, per facilitar l’accés a esta i altres ofertes d’ocupació.

Tota la documentació necessària es lliurarà al Centre Social, carrer Marina Baixa nº2, on també es troben les sol·licituds d’accés en format físic. “Poden descarregar-les també en format digital a la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea, altea.es, i una vegada lliurada tota la documentació, des del departament de Benestar Social farem el lliurament al departament de Recursos Humans per a procedir amb la selecció del personal”, ha explicat el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón.

Els tres regidors han coincidit en animar a la població que es troba en situació d’atur i vulnerabilitat a apuntar-se a esta oferta d’ocupació, ja que este pla suposa la incorporació a un entorn laboral i integrador realitzant un treball en els serveis del poble i origina un doble benefici.

Pin It on Pinterest