Select Page

Amb totes les mesures de seguretat i prevenció requerides, les integrants de l’equip de competició de Gimnàstica Rítmica han reprès esta setmana els entrenaments al Palau dels Esports d’Altea, baix la mirada de la seua entrenadora Verónica Bódalo i l’edil d’Esports, Pere Barber, qui no ha volgut perdre’s la tornada de les gimnastes a les instal·lacions municipals.

“Després de tres mesos d’entrenaments on line, tornem al pavelló, en què vam deixar moltes il·lusions que hui hem reprès”; assegurava Bódalo, qui explicava que “entre les mesures de seguretat preses, com és el distanciament entre gimnastes, cadascuna d’ella ha fet ús del seu propi material esportiu”.

Per la seua banda, Barber donava la benvinguda de nou a les instal·lacions a les esportistes; supervisava que es complisca amb les mesures de prevenció anti COVID-19 i agraïa a Verónica Bódalo i a les gimnastes l’esforç que durant els tres mesos d’entrenament a casa han dut a terme. “Ara l’equip de competició de Gimnàstica Rítmica reprèn els entrenaments en conjunt i esperem que les gimnastes seguisquen recollint èxits com ho venien fent”. Ha declarat Pere Barber, qui els ha desitjat sort en esta nova etapa esportiva.

Pin It on Pinterest