Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha anunciat este matí que la ciutat esportiva tornarà a estar operativa des del proper dilluns, 29 de juny. L’ús de la mateixa será sempre amb petició de cita prèvia per tal de garantir el compliment de les messures de seguretat i higiene. Podran sol·licitar les instal·lacions totes les persones que ho desitgen. Ho hauran de fer al telèfon 96 584 13 34, en horari de 09h a 14h de dilluns a divendres, on els facilitaran la informació necessaria,

Pere Barber ha volgut remarcar que “per ara sols s’obrirà la ciutat esportiva d’Altea, ja que no tenim el personal necessari per poder garantir que es complisquen les mesures de seguretat i higiene al Complex Esportiu d’Altea la Vella, i per tant no ens podem arriscar a obrir-lo en estos moments”. “Ens hem posat en contacte amb els usuaris del Complex d’Altea la Vella per comunicar-los esta decisió i oferir-los, com no pot ser d’altra manera, les instal·lacions d’Altea”.Ha afegit el regidor.

Per últim el regidor d’Esports ha volgut esmentar que “totes les persones que realitzen una reserva per a l’ús de les instal·lacions esportives seran informades de les mesures d’higiene i seguretat que han de complir per poder utilitzar-les i si es detecta que algú no compleix amb els protocols establerts se li avisarà en primera instància, però si estes actituts es repeteixen es pendran mesures, ja que, abans que tot s’ha d’anteposar la seguretat de la ciutadania”

“Els treballadors i operaris del departament d’esports vetllaran per a que es complisquen tots els protocols de segureta, així com realitzaran els treballs necessaris per desinfectar totes les zones després de cada ús, realitzant dos desinfeccions a tota la ciutat esportiva cada día”; Ha conclós Pere Barber, regidor d’Esports de l’ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest