Select Page

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber, ha anunciat la celebració de l’Escola Esportiva d’estiu que es desenvoluparà a la Ciutat Esportiva del 6 al 31 de juliol i del 3 al 28 d’agost i està destinada a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i els 14 anys.

Així mateix, l’edil d’Esports ha explicat que, “amb el propòsit de complir les mesures de prevenció davant el COVID-19, els grups d’assistents seran reduïts”.

Futbol, ​​Tennis, Bàsquet, Atletisme, Handbol, Natació, Voleibol, Waterpolo, Rugbi, excursions i manualitats, entre altres activitats esportives i d’esbarjo seran les que es duguen a terme durant la jornada, en horari de 09:00 a 14h. “A més, l’Escola Esportiva comptarà amb servei de matins, de 08 a 09:00h perquè aquells pares que necessiten deixar els seus fills abans de les 9 puguen fer-ho i conciliar així millor la seua vida laboral i familiar”; ha afegit Barber.

Les tarifes de l’Escola Esportiva són de 185 € al mes; 120€ la quinzena; 80€ la setmana i 26€ el dia. En el cas de fer usos de l’escola de matí, estes quantitats patiran un increment de 20€ per a un mes; 15€ la quinzena, 10€ la setmana i 2€ el dia.

Pere Barber ha apuntat que “en el cas d’inscriure més d’un fill, el segon comptarà amb un 20% de descompte i a més hi haurà un 25% de descompte per a aquells xiquets i xiquetes que els pares estiguen tots dos en situació de desocupació”.

Les inscripcions s’han de materialitzar telefonant al 669.859.508 o al mail boloybaldomerosport@gmail.com

Pin It on Pinterest