Select Page

El regidor de Mercats, Miguel de la Hoz es reunia dimarts passat amb venedors del mercat de la roba per tractar diferents temes relacionats amb la pròxima obertura i explicar-los la normativa vigent ocasionada per la nova normalitat i les mesures higienicosanitàries que s’han de adoptar en esta etapa. Mesures com el distanciament personal, la utilització de mascareta i de gel hidroalcohòlic i la impossibilitat de tocar el gènere per part dels usuaris.

En el transcurs de la reunió, es tractava també la possibilitat que es pogués reobrir el mercat el proper dimarts dia 30 de juny al 75%, però els venedors prefereixen esperar i obrir amb la totalitat de llocs en la nova ubicació de l’aparcament Basseta a unes setmanes. Una vegada concloguen les obres d’asfaltat que s’estan executant en estos moments. “La superfície a ocupar en esta nova ubicació serà més gran, s’ampliaran espais i es podran ubicar tots els llocs d’acord a la nova normativa”; apuntava el regidor.

Al mateix temps s’abordava la reubicació de les parades en el nou mercat, oferint als comerciants la possibilitat de crear una comissió per a distribuir-les ells mateixos, però van refusar la proposta argumentant que “la distribució realitzada per l’ajuntament era la correcta i definitiva”.

El regidor de Mercats afirma que “la prioritat del departament és reprendre l’activitat dels mercats amb la màxima seguretat i complint totes la normativa perquè tant venedors com clients tinguen la total confiança i puguen gaudir de les seues compres en els distintius i característics mercats de Altea”.

Pin It on Pinterest