Select Page

La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, ha anunciat que la Conselleria d’Economia, a través de LABORA, ha concedit a Altea una subvenció de 60.000 euros per a la contractació de persones majors de 30 anys mitjançant el programa EMCORP, superant així l’ajuda de l’any 2019.

Esta iniciativa s’emmarca en el Pla Avalem Experiència, un projecte posat en marxa pel Consell per a donar suport a la inserció laboral de persones aturades majors de 30 anys, especialment en els grups de majors de 45 anys i les persones que porten més de 12 mesos en situació d’atur. “És important recordar que cal estar inscrit al LABORA com a demandant d’ocupació per beneficiar-se d’este tipus de subvencions i anar actualitzant les dades”, ha ressaltat Maria A. Laviós. De la mateixa manera, des de la regidoria de Foment de l’Ocupació aniran informant de novetats, nombre de places i perfil del treballador per cobrir-les.

La regidora ha mostrat la seua satisfacció en anunciar la notícia i ha agraït “el suport del Consell als Ajuntaments per al foment i creació d’ocupació al nostre municipi”. L’edil també ha parlat de la importància de “la cooperació entre administracions per generar benestar en la nostra societat”.

Pin It on Pinterest