Select Page

L’Ajuntament d’Altea i l’Oficina de Projectes Europeus, participa, al costat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i altres ajuntaments valencians, en el projecte Pont a Europa. Una iniciativa que consisteix en la creació d’una xarxa de treball municipal europeu a través del Servei d’Orientació en Projectes Europeus de la FVMP. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Participació Ciutadana i responsable de l’Oficina de Projectes Europeus alteana, Maria Antònia Laviós.

Com ha explicat Laviós, després de la primera webinar mantinguda este mateix matí, “es tracta de un servei d’Orientació en Projectes Europeus impulsat per la FVMP i la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic , dirigit a entitats locals de la Comunitat “.

“Este servei té per objecte promoure el municipalisme i el desenvolupament local; crear sinergies que fomenten el coneixement i l’esperit europeista; treballar colze a colze amb els tècnics municipals i dissenyar línies d’acció per al període 2021-2027”;  ha afegit l’edil, qui ha destacat “la importància de compartir experiències entre municipis i també de rebre ajuda i orientació d’una administració superior a la municipal a l’hora de prendre decisions i emprendre projectes de caràcter europeu”.

Maria Antònia Laviós ha manifestat satisfacció per la iniciativa i ha expressat el desig del municipi d’Altea de participar en tots els projectes que siguen beneficiosos per al seu desenvolupament, com és este del Pont a Europa, en el qual, entre moltes altres qüestions, es tractarà el finançament europeu.

Pin It on Pinterest