Select Page

El passat 6 de maig, les regidories de Turisme i Comerç, encapçalades per Xelo González i Miguel De la Hoz respectivament, posaven en marxa els seminaris web “Cómo reactivar la actividad de forma segura frente al COVID-19 en Altea” impartits per Severino Signes, el CEO de l’empresa alteana SIGGO.

En estos webinars s’han tractat temes importants com els protocols d’actuació a seguir en l’activitat comercial i turística, així com dotar a totes i tots els empresaris dels coneixements perquè puguen realitzar la seua activitat de forma segura davant la COVID-19 i complir els requisits que presenta la nova normalitat. A banda de la sessió introductòria, han estat un total de 9 els webinars sectorials que s’han impartit, exposant l’aplicació de protocols específics en cadascun dels sectors i centrant-se en comerços d’alimentació i de no alimentació; comerços i serveis de salut o higiene: consultes mèdiques, òptiques, farmàcies, dentistes, fisioteràpia, perruqueries, etc; restaurants, bars i càtering; hotels i altres serveis turístics; oficines, empreses de serveis i immobiliàries; tallers de vehicles, embarcacions i reparacions; construcció, reforma i instal·ladors i, per últim, comunitats de propietaris.

L’Ajuntament d’Altea i l’empresa SIGGO han posat a disposició de totes les persones que no van poder estar presents als webinars els vídeos en diferit d’estes sessions informatives. Per accedir al seu contingut sols han de fer una petició a través del formulari que han facilitat a la seua pàgina web i omplir les dades indicant quins vídeos es volen visualitzar. Una vegada complimentat, l’empresa enviarà un correu amb una contrasenya que s’ha d’utilitzar per accedir als vídeos indicats en la plataforma de Vimeo.

Els edils de Comerç i Turisme han agraït a SIGGO la seua implicació en este projecte i a tots els participants que han format part d’estos webinars l’interés que han mostrat, així com han convidat als empresaris alteans que no han pugut estar presents en estes sessions que aprofiten esta oportunitat per a reprendre la seua activitat empresarial de manera segura.

Pin It on Pinterest