Select Page

Des de la regidoria de Trànsit i Seguretat ciutadana s’informa a la ciutadania que, com tots els anys, amb l’arribada de l’estiu es restringeix el trànsit de vehicles al nucli antic d’Altea els set dies de la setmana, en horari de 19:00 a 03:00 hores. Concretament, la restricció afecta als carrers Sant Josep, Sant Miquel i el Portal Vell. Esta mesura es prolongarà fins al 15 de setembre.

El regidor de l’àrea, Miguel de la Hoz, ha informat que la targeta de resident permetrà als veïns del poble antic circular en les hores de restricció. I ha recordat que ‘’totes les persones que tinguen les targetes caducades han de renovar-les’’. A l’efecte, s’ha habilitat un correu electrònic de la Policia Local: policiatrafico@altea.es i cal enviar un fotografia del dni, el document que acredite el lloc d’habitatge (certificat d’empadronament, contracte de lloguer, etc), documentació del vehicle i telèfon de contacte. Així mateix, també es podrà fer la renovació de la targeta de manera presencial a les dependències de la Policia Local. De la Hoz ha indicat que ‘’s’avisarà als veïns i veïnes quan les targetes estiguen renovades perquè les puguen recollir’’. A més a més, la Policia Local també ha habilitat el número de telèfon 965845511 per atendre les consultes dels veïns.

Pin It on Pinterest