Select Page

Les regidories d’Hisenda, Infraestructures, Cultura i Esports recorden que l’Ajuntament està procedint a la devolució dels imports pagats pels alumnes de conservatori municipal i les escoles esportives corresponents al tercer trimestre del curs. Així mateix, s’està tornant la taxa d’ocupació de la via pública, de tot el present any, a bars, restaurants i comerciants del mercat ambulant.

Segons dades aportades per la responsable municipal d’Hisenda, Xelo González, el muntant total d’este paquet de mesures, llançat per l’Ajuntament per pal·liar els efectes econòmics del COVID-19, té un cost per a les arques municipals de 276.000 €.

Com informava al seu dia el regidor d’Esports, Pere Barber, els beneficiaris de la devolució de l’últim trimestre del curs de les escoles esportives municipals són 168 i el muntant econòmic que suposa ascendeix a 7.483 €.

En el cas del Conservatori, l’edil de Cultura indicava que són uns 250 els alumnes que ara mateix té el centre i als quals no se’ls ha passat al cobrament l’últim trimestre del l’any per la impossibilitat d’impartir les classes presencials. Una mesura amb un cost de 54.000 €.

En el cas de la taxa per ocupació de la via pública, l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí, ha assenyalat que la quantia a què ascendeix el cost d’esta mesura és de 54.000€ per la venda ambulant i 160.000 € per ocupació de terrasses en el cas de bars i restaurants.

Amb estes accions i d’altres que l’equip de govern està estudiant posar en pràctica, el consistori pretén alleujar en la mesura de les seues possibilitats la crisi econòmica que empresaris, comerciants i famílies alteanes estan patint a conseqüència de la paràlisi provocada per la pandèmia del COVID-19.

“En el cas de ser beneficiari d’una d’estes mesures i no haver rebut la devolució, cal que l’usuari ho sol·licite a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, planta baixa de l’Ajuntament, per revisar el procediment i actualitzar les dades bancàries”; ha conclòs l’edil d’Hisenda.

Pin It on Pinterest