Select Page

Des de hui i fins al proper 30 de setembre romandrà operatiu el servei de socorrisme a les platges d’Altea. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí, que ha detallat que l’horari d’este servei serà de 11:00 a 19:00h.

Un total de 30 socorristes, alteans majoritàriament, supervisaran el bany a les diferents platges del municipi durant l’estiu a través de l’empresa concessionària del servei Ambumar.

Segons ha explicat Zaragozí, “este any són molts els joves d’Altea que han sol·licitat formar part de la plantilla de socorristes que atenga les nostres platges. Tots ells amb el títol de socorrista pertinent i això el que denota és que desperta interès entre els joves este tipus d’activitat i per això realitzen els cursos que acrediten la seua capacitat per a exercir esta tasca”. “Este és l’any que més joves d’Altea prestaran el servei”; ha revelat l’edil.

En el dia d’ahir tenia lloc la reunió de coordinació i presentació conjunta dels socorristes que atendran les platges d’Altea durant el present estiu. Un període estival atípic a conseqüència del COVID-19 que requereix d’unes mesures de distanciament social i sanitàries que també a les platges s’han de tenir presents. Per tal motiu, “des del departament d’Infraestructures s’ha ampliat la instal·lació de passarel·les d’accés a les platges i eixida de les mateixes perquè es respecten les distàncies”; ha assenyalat Diego Zaragozí, que ha recordat als usuaris de les mateixes la necessitat de respectar estes normes amb l’objecte d’evitar un rebrot a la pandèmia.

Pin It on Pinterest