Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Turisme, encapçalada per Xelo González, ha anunciat l’obertura i el nou horari d’atenció de la Tourist Info Altea.

Amb el pas del municipi a la Fase 3 de la desescalada i seguint les indicacions del departament de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Altea, la regidora ha informat que la Tourist Info obri de nou les seues portes al públic.

Des d’ahir, 15 de juny, fins a finals de mes, l’oficina obrirà sols als matins amb horari reduït i adaptat de la següent manera: de dilluns 15 a divendres 19 de juny, de 10:00 a 13:00 hores i de dilluns 22 a dissabte 27  de juny, de 10:00 a 14:00 hores. A partir del 29 de juny, la Tourist Info romandrà oberta de dilluns a dissabte en horari de matí de 10:00 a 14:00 hores i en horari de vesprada de 17:00 a 20:00 hores i els diumenges de 10:00 a 14:00 hores.

L’oficina de Turisme compta amb totes les normes de seguretat establertes, com ara l’aforament limitat d’una persona, mampares de protecció i l’estació d’higiene amb mascaretes i gel desinfectant a l’entrada. “És important recordar a tots els usuaris que han de respectar-les, així com ressaltar que la zona d’autoservei de fullets informatius no es pot tocar, ja que sols estaran exposats i disponibles per al personal autoritzat. Com  a alternativa, hem posat a disposició de totes les persones interessades els fullets en format PDF i qui vulga tenir-los sols ha d’enviar un missatge per Whatsapp al número de telèfon 664 35 41 17 i a continuació rebrà el material al mòbil”, ha explicat l’edil de l’àrea.

Pin It on Pinterest