Select Page

Juan Vilches Llamas ha estat el guanyador del primer premi de col·lecció i Teresa Arabí Arabí s’ha alçat amb el premi a la millor fotografia

Este cap de setmana el jurat del Ral·li Fotogràfic ‘Altea en digital’ anunciava els guanyadors de la cinquena edició d’este concurs de fotografia que es va portar a terme els dies 6 i 7 de juny pels carrers d’Altea.

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, ha comentat que “a pesar de les circumstàncies, que han obligat a realitzar el concurs en format digital per primera vegada, hi ha hagut una gran acceptació per part dels fotògrafs que han format part del ral·li”. Segons ha explicat la responsable de l’àrea, l’edició ha tingut èxit de participació, amb un total de 65 fotògrafs, i “el jurat ha tingut un treball dificultós per escollir els guanyadors, degut a l’alt nivell fotogràfic dels participants, destacant la qualitat i la creativitat de les imatges, ja que han apostat per fotografies molt diferents”.

D’entre totes les persones inscrites, Teresa Arabí Arabí s’ha alçat amb el premi a la millor fotografia amb una instantànea nocturna del paisatge d’Altea, valorat en 100€. També, amb el mateix tipus d’imatge, han estat guanyadores Amada Martínez Gómez i Maria Carmen Berna Juan, que s’han emportat el premi especial de fotografia, valorat en 50€ cadascun, una nova modalitat creada en esta edició. Pel que fa als premis a la col·lecció, el primer, valorat en 250€, ha estat per a Juan Vilches Llamas; el segon premi, valorat en 150€, ha recaigut en Pedro José Benlloch Nieto i el tercer premi a la col·lecció, valorat en 100€, ha estat per a Alfonso Bejar Manda.

Els objectius que han hagut de complir els participants han estat sis diferents. El primer, fer una fotografia als carrers d’Altea o Altea la Vella; el segon, una imatge on estiga present l’arquitectura creada per l’home; el tercer, una instantània de temàtica lliure amb contrast de colors; el quart objectiu, una fotografia del paisatge nocturn d’Altea en qualsevol punt de la localitat; en quint lloc, una instantània en exterior de qualsevol ésser viu en moviment; en sext lloc i últim, una imatge al riu Algar que continga flora, fauna o paratge natural.

Aurora Serrat ha mostrat la seua satisfacció per la gran participació i ha donat l’enhorabona “per part de l’organització, el jurat i la regidoria a tots els participants per l’alt nivell d’esta edició”. L’edil ha conclòs animant a tots els amants de la fotografia a apuntar-se al ral·li de l’any que ve.

Pots veure ací el Top 10 i premiats del Ral·li Fotogràfic ‘Altea en digital’

Pots veure ací les fotos de tots els participants del Ral·li Fotogràfic ‘Altea en digital’

Foto de portada: Teresa Arabí Arabí

Pin It on Pinterest