Select Page

La Roda i Cap Blanc revaliden també esta distinció que reconeix la qualitat i els serveis de les platges.

Altea suma enguany tres Banderes Blaves que onejaran a les platges de l’Espigó, La Roda i Cap Blanc. Així ho ha donat a conèixer el regidor d’Infraestructures, Activitats i Platges, Diego Zaragozí, qui s’ha mostrat molt satisfet, un any més, per la consecució d’este guardó que han obtingut estes platges alteanes de mà de la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE), a través d’ADEAC (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor).

La platja de l’Espigó aconseguia l’any passat, per primera vegada, la Bandera Blava i enguany repeteix este distintiu que reconeix la qualitat i serveis de la platja. Al respecte de La Roda i Cap Blanc, són dos zones del litoral alteà que any rere any revaliden el reconeixement de la Bandera Blava. Precisament, el regidor de l’àrea destacava ‘’l’ardu treball que des de l’Ajuntament d’Altea hem realitzat a les platges d’Altea per mantenir un entorn sostenible, en un any complicat en el qual hem patit temporals que han afectat la nostra costa. Estem molt satisfets pel guardó i, ara més que mai, seguim cuidant les nostres platges perquè siguen espais nets, sans i segurs’’.

La Bandera Blava és un distintiu internacional que reconeix l’excel·lent qualitat de l’aigua d’una platja, així com premia l’esforç públic i ciutadà, per complir els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat de les platges. ‘’Uns criteris que compleixen les platges de l’Espigó, La Roda i Cap Blanc i que es fan més necessaris que mai per garantir un litoral segur davant la nova campanya d’estiu, amb la introducció de mesures preventives especials per a combatre el contagi de la COVID-19, també des de les platges’’, assenyalava Zaragozí.

Per la seua part, la regidora de Turisme, Xelo Gonzàlez, qui també es felicitava per estes distincions al litoral alteà, afegia que ‘’l’objectiu de les Banderes Blaves és promoure i millorar actituds i comportaments cívics i ambientals, en unes destinacions més sostenibles, que atraguen usuaris i viatgers responsables’’.

La Comunitat Valenciana lidera el nombre de Banderes Blaves concedides a comunitats autònomes, amb 148 banderes, 134 en platges i 14 en ports esportius.

Pin It on Pinterest