Select Page

La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, ha donat a conèixer dues ofertes de treball temporal que poden interessar a tots els joves del municipi que es troben en situació d’atur.

En primer lloc, la Generalitat contractarà a més de mil joves, entre 18 i 30 anys, per treballar a les platges com a ‘assistent de turisme’. Els mesos de juliol i agost han de fer-se càrrec de donar informació a tots els usuaris de les platges sobre les mesures de protecció i normes de seguretat. També donaran suport als policies locals i aportaran informació, mitjançant una aplicació, a la conselleria sobre l’estat de les platges. Estos assistents estaran distribuïts provincialment en funció de les necessitats d’ocupació de les platges. “És important que els interessats estiguen inscrits a la pàgina de LABORA com a demandants d’ocupació i tan prompte es faça pública l’oferta s’hauran d’inscriure a la mateixa entrant a l’apartat de treballs (http://www.labora.gva.es/es/gvajobs)”.

En segon lloc, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha reactivat el procés de selecció per a noves borses de treball temporal que es van ajornar degut a la crisi sanitària. Són un total de 136 places a la comunitat i a Altea, concretament, dues places de ‘factor de circulació d’entrada’ per a responsables de circulació. La tramitació ha de ser telemàtica i es poden consultar més detalls a la pàgina web de FGV.

Maria A. Laviós ha volgut posar en relleu la importància d’estar apuntats al Fons de Garantia Juvenil “per poder accedir a més ofertes d’ocupació, com la d’EMPUJU i ENCUJU, i que puguen inscriure’s tan prompte isquen publicades”.

A més a més, la regidora ha assenyalat que “este any s’activaran fons per a polítiques d’ocupació des del Fons Social Europeu i estarem pendents per llançar totes les ofertes que apareguen per als joves i els majors de 30”.

Pin It on Pinterest