Select Page

Els treballs es van realitzar després dels danys causats pel temporal Glòria i el seu manteniment es va veure interromput després del decret de l’estat d’alarma.

Actualment s’està instal·lant mobiliari i procedint a l’anivellat de tota la badia alteana.

Els equips de La Pública continuen arreglant i millorant les platges de la localitat. I és que des de l’entrada en Fase 2 el passat 1 de juny, les platges del municipi estan obertes al públic. L’edil de La Pública i d’Activitats i Platges, Diego Zaragozí, va explicar que ‘’en estos dies els treballadors de La Pública continuen realitzant l’aplanat de les platges d’Altea perquè el manteniment es va veure interromput per l’inici de l’estat d’alarma’’.

Actualment, la maquinària està donant ‘’un repàs de l’anivellat alhora que s’estan instal·lant les casetes que ocuparan els socorristes. També s’han instal·lat les passarel·les d’accés’’. A més a més, l’edil ha explicat que ‘’s’està finalitzant el condicionament de totes les zones recreatives’’. El servei de socorrisme no estarà disponible fins al dia 15 de juny.

Els operaris de La Pública estan desenvolupat una important tasca d’aplanat i condicionament en tota la costa alteana. Concretament, a les platges de Cap Blanc, La Roda, l’Espigó i Cap Negret, on les últimes pluges havien amuntegat els còdols dificultant l’accés a determinats punts de la badia.

Pel que fa a la prevenció i la neteja, Diego Zaragozí ha afegit que ‘’es desinfectaran periòdicament els accessos i passarel·les, però tot i així, es recomana anar amb calçat i portar tovallola o estoreta per evitar el contacte amb la superfície’’.

Finalment, cal destacar que les restes de posidònia que s’acumulen a la vora s’han retirat. Estes restes es reduiran gràcies a un tractor especial i es procedirà a barrejar-les amb els còdols, mantenint-les així dins l’ecosistema tal com recomana en estos casos l’Institut d’Ecologia Litoral.

Pin It on Pinterest