Select Page

El proper divendres 12 de juny, l’Oficina d’Atenció al Consumidor reprèn l’atenció presencial al departament de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, situat a la planta baixa del Consistori. Un servei que, la pandèmia de l’COVID-19 ha obligat que des del passat 15 de març la tècnica Amparo Orts el prestara de forma telefònica. Així ho ha explicat l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz.

Com indica el regidor, l’atenció serà amb cita prèvia i els que vulguen fer ús del servei de l’OMIC, han de sol·licitar-ho en l’Ajuntament telefonant al 965 84 13 00, sol·licitant que li passen amb el departament de Comerç, o al mail altea.comercio@cv.gva.es.

Esta oficina estarà oberta els divendres de 10:00 a 14:00h i les cites seran cada 30 minuts, amb l’objectiu de guardar el distanciament social que l’actual situació sanitària requereix.

Pin It on Pinterest