Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria d’Igualtat regida per Vicenta Pérez, en col·laboració amb CortoEspaña, ha posat en marxa un cicle en línia de curtmetratges contra la violència de gènere. Una projecció subjecta als fons de l’Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

La projecció es realitzarà de forma online a través d’enllaços allotjats a la pàgina web www.altea.es al departament d’Igualtat, en xarxes socials municipals i a través d’enllaços directes.

“Es tracta de sis treballs, premiats nacional i internacionalment, que aborden, des de diferents perspectives, la violència de gènere i les seues maneres de combatre-la”; comenta la regidora d’Igualtat, que ha afegit que, “és important visualitzar com és este tipus de violència de gènere per poder reconèixer-lo i estos curts ajuden”.

Els treballs estaran disponibles per al seu visionat del proper 8 al 15 de juny. Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat convida a gaudir d’esta iniciativa.

Els curtmetratges que es van a projectar són:

• El orden de las cosas (19 ‘)
Dir: José Esteban Alenda i César Esteban Alenda.
Int: Manuela Vellés, Javier Gutiérrez, Mariano Venancio, Biel Durán, Ana Gràcia, José Luis Torrijo, Manuela Paso, Junio Valverde.
La vida de Julia transcorre a la banyera. Gota a gota anirà reunint el valor necessari per canviar l’ordre de les coses.

• No aguanto a tus padres (4 ‘)
Dir: Javier Cano.
Int: David Beneït, María Zabalza.
David dóna explicacions a la seua parella sobre per què no vol anar a l’aniversari de la seua sogra.

• Miente (15 ‘)
Dir: Isabel de Ocampo.
Int: Sveta Zhukovska, Fernando Valdivieso, Maya Petrova, Nikolai Chilov.
Doina vol fer-li un regal d’aniversari a la seua germana xicoteta, però no és fàcil aconseguir-ho.

• Recursos humanos (4 ‘)
Dir: Joan Álvarez Lladós.
Int: Xavier Pàmies, Rocío Manzano, David Arribas, Ivana Miño.
Un treballador de recursos humans va a realitzar una entrevista a una candidata, però el que per a ell resulta una tasca quotidiana, potser no ho siga esta vegada.

• Deazularrojo (4 ‘)
Dir: Ana Lorenz.
Int: Ramon Orozco, David Matarín, Núria Herrero, Rebeca Dato.
Fran té una foto i un objectiu: donar-li una pallissa al noi que apareix en ella.

• Libre directo (13 ‘)
Dir: Bernabé Rico.
Int: Petra Martínez, Ramón Barea, José Antonio Izaguirre, Arantxa de Sarabia.
Un dia la vida d’una dona dóna un inesperat gir: li donaran l’ocasió de llançar un tir únic des del mig de la pista en un partit de lliga.

Pin It on Pinterest