Select Page

El Comité Organitzatiu es va reunir per començar amb l’organització de l’esdeveniment que, per primera vegada, es desenvoluparà de forma online a setembre

La setmana passada va tindre lloc una reunió, per via telemàtica, entre els agents del Comitè Organitzatiu del Focus Pyme Marina Baixa, del qual forma part l’Ajuntament d’Altea, per començar amb l’organització de l’esdeveniment Focus Pymes y Emprendimiento que es celebrarà este any a Altea.

En representació de l’Ajuntament d’Altea, van estar presents a la reunió la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, i la técnica de Comerç, Pepi Durà, per posar en comú les seues propostes al costat de la resta d’integrants de l’ecosistema, que pertanyen a l’Ajuntament de l’Alfàs de Pi, Parc Científic de la UMH, Ajuntament de Benidorm, Aptur, AVIBE, AECNU, Lab La Nucia i Centre Europeu d’Empreses i Innovació d’Elx (CEEI). Entre tots van debatre sobre diversos temes entorn a l’organització de l’esdeveniment, la temàtica, l’estructura i la data, tenint en compte l’actual crisi sanitària. A causa d’esta situació, per primera vegada, l’esdeveniment es desenvoluparà de manera online i l’Ajuntament d’Altea actuarà com a amfitrió en esta edició.

L’objectiu principal d’este esdeveniment, que està dirigit a empresaris i emprenedors, és detectar les oportunitats de negoci i crear sinergies entre els assistents. Esta iniciativa està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime.

Com a conclusions extretes de la reunió destaquen la data, que previsiblement s’organitzarà el mes de setembre, i el tema, que estarà relacionat amb les indústries culturals i creatives, la seua relació amb l’adaptació a la situació actual que viu el sector i la seua influència directa en el turisme.

Pin It on Pinterest