Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha anunciat la devolució de les taxes de les Escoles Municipals Esportives del mesos en que no s’ha pogut practicar esport, corresponent a l’últim trimestre, els mesos d’abril, maig i juny. ‘’La quantitat total ascendeix a 7.483 euros, -informava el regidor-, i serà tornada en els propers dies, una vegada s’aprove per part de la Junta de Govern’’.

Pere Barber assenyalava que ‘’amb esta mesura es beneficiaran 168 usuaris de les escoles municipals’’. I explicava que ‘’des que es va decretar l’estat d’alarma i, per tant, la cancel·lació de totes les activitats esportives, vam valorar la possibilitat de compensar esta situació, ja fora ampliant el servei més enllà del mes de juny o fent la devolució de l’import a les famílies’’.

Finalment, des de la regidoria d’Esports s’ha decidit fer la devolució dels mesos en que no s’ha pogut realitzar l’activitat esportiva. ‘’Hem acordat esta mesura, després de parlar amb tots els clubs locals, ja que actualment és inviable pensar en un retorn a la pràctica de l’esport i, a més a més, totes les competicions s’han donat per finalitzades’’, detallava el regidor.

‘’A partir d’ara, -assenyalava Pere Barber-, el que toca és preparar i focalitzar-nos ja en la pretemporada que tindrà inici entre els mesos d’agost i setembre i recuperar la pràctica esportiva normalitzada a Altea’’.

Pin It on Pinterest