Select Page

El projecte organitzat per les regidories de Comerç i Turisme per a l’aplicació de protocols enfront del COVID-19, iniciat el passat 6 de maig amb una xerrada general i seguit de 9 tallers dels diferents sectors empresarials d’Altea, ha sigut un èxit. Tal ha estat l’acceptació entre els comerciants i empresaris del municipi que els tallers sectorials han comptat amb la participació de més de 500 inscrits i els vídeos dels diferents tallers han aconseguit les mil visualitzacions.

Els tallers sectorials d’aplicació de protocols per a realitzar l’activitat de forma segura, impartits per SIGGO, han atès a comerços d’alimentació; comerços de no alimentació; comerços i serveis de salut o higiene: consultes mèdiques, òptiques, farmàcies, dentistes, fisioteràpia, perruqueries, etc; restaurants, bars i càtering; hotels i altres serveis turístics; oficines, empreses de serveis i immobiliàries; tallers de vehicles, embarcacions i reparacions; construcció, reforma i instal·ladors i l’últim dels tallers estava dirigit a les comunitats de propietaris. A cada taller s’han exposat l’aplicació de protocols específics en què s’ha tingut en compte la problemàtica de cada sector, s’ha fet una anàlisi dels riscos, bones pràctiques i mesures preventives.

Després d’estes sessions de treball, el projecte continua amb l’enviament via mail als inscrits en els tallers sectorials, d’un qüestionari d’autodiagnòstic amb els punts que han d’assolir per complir amb la normativa actual vigent. Una nova acció de les regidories de Turisme i Comerç amb l’objectiu de seguir donant suport al sector empresarial alteà en estos delicats moments en què la crisi generada pel COVID-19 ha afectat la seua activitat.

Tant Xelo González, regidora de Turisme, com Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, agraeixen la participació en estes conferències on line, webinars, ja que amb la implementació de la normativa vigent tots eixim guanyant; empreses, comerços i usuaris.

Pin It on Pinterest