Select Page

La regidoria de Cultura ha anunciat una nova edició del ral·li fotogràfic, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny. Amb el nom ‘’Altea en digital’’, es presenta esta activitat que compta amb algunes novetats, entre les que destaca la modalitat del mateix, enguany serà online.

Aurora Serrat, regidora de Cultura, ha assenyalat que ‘’les circumstàncies excepcionals que estem vivint a causa de la COVID-19 han sigut la causa del canvi de modalitat del ral·li que reunia un nombrós grup de participants a la nostra localitat durant un cap de setmana. Amb la intenció de voler mantenir l’activitat, des de la regidoria hem pensat que la millor forma de donar-li continuïtat era canviar la modalitat de presencial a online i així complir amb totes les mesures de seguretat i sanitàries que estableix la desescalada’’.

Les inscripcions ja estan obertes per a totes les persones que vullguen participar-hi en esta activitat que a les edicions anteriors ha tingut una gran acollida per part del públic i repartirà 700 euros en premis. Totes les persones interessades es podran inscriure al ral·li, de forma gratuïta, fins el 5 de juny.

Les fotografies es podran realitzar amb una càmera fotogràfica, com a les edicions anteriors, i, com a novetat en esta edició, amb qualsevol altre tipus de dispositiu electrònic. ‘’D’esta forma obrim les possibilitats del concurs a altres aparells amb els que els participants podran capturar les seues instantànies i a un major nombre de participants’’.

El programa de l’activitat s’organitza de la següent forma: el dissabte, dia 6 de juny, a les 10 hores, s’entregaran els objectius als participants, a través del web www.alteacultural.com, i s’iniciarà el ral·li. El diumenge, 7 de juny, de 18 a 21 hores, s’entregaran les fotografies. El jurat, que en esta ocasió tindrà més temps per decidir els guanyadors, anunciarà la seua resolució el dissabte, 13 de juny, a les 12 hores, a través del web: www.alteacultural.com

Les places són limitades. I per consultar les bases o formalitzar la inscripció cal adreçar-se a: www.alteacultural.com ó cultura@altea.es

Pin It on Pinterest