Select Page

En nom de la Corporació Municipal, Jaume Llinares, Alcalde d’Altea, manifesta el seu pesar per les víctimes del COVID-19 en general i en particular als familiars i amics dels 4 morts al municipi.

Amb una població de 22.290 habitants, el total de casos detectats ha sigut de 28, segons dades de la Conselleria de Sanitat.

“Estes dades evidencien la col·laboració ciutadana en el compliment de les mesures imposades pel Govern de la Nació per acabar amb esta pandèmia i des de l’Ajuntament volem agrair a alteans i alteanes el seu exemplar comportament”; ha assenyalat Llinares.

Davant l’imminent pas a la fase II dilluns que ve 1 de juny, l’alcalde demana, de nou, prudència a la població i que seguisca respectant les mesures de prevenció, “perquè només així, evitant un brot de contagis, podrem arribar a una esperada normalitat en breu “.

Pin It on Pinterest