Select Page

Des de ja mateix i fins al proper 12 de juny romandrà obert el període de preinscripció i recollida de teles per a aquells creadors que vulguen estar presents en Balconades 2020. Com cada edició, els artistes podran participar de manera individual o col·lectiva i les úniques condicions per fer-ho són ser major de 18 anys i realitzar una obra que es puga exposar a l’exterior. Així ho ha anunciat l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

La preinscripció i recollida de llenços es realitzarà a la Casa de Cultura d’Altea, de dilluns a divendres, en horari de 10:00 a 13:00h.

La tècnica i la temàtica de les obres és lliure, només vinculades al fet que puguen ser exposades a l’exterior, ja que Balconades consisteix en l’exposició de les obres als balcons del Poble Antic d’Altea.

La data màxima de lliurament de les obres serà el 26 de juny i l’exposició a Altea tindrà lloc del 20 de juliol al 30 d’agost.

Com ha recordat l’edil, “donat l’èxit de la iniciativa, des del 2009, aquesta es trasllada a altres localitats una vegada finalitzada l’exposició a Altea”. L’Alfàs del Pi comptarà amb Balconades d’Altea del 4 de setembre al 2 d’octubre; Agost, del 7 al 18 d’octubre i tanca el cicle Benimantell, on les obres estaran en els seus carrers del 14 de novembre al 14 de desembre.

Segons ha comentat la responsable municipal de Cultura, no hi haurà canvis en l’edició d’este any, però sí s’extremaran les precaucions a l’hora de recollir la tela i lliurar les obres.

“Ara més que mai creiem que és necessària la presència d’intervencions artístiques com és el consolidat projecte de Balconades, que trasllada l’art al carrer i el seu gaudi pot servir per evadir-nos, encara que siga per un instant, de la puntual situació que estem travessant a conseqüència del COVID-19”; ha conclòs Aurora Serrat, que amb estes paraules anima a la participació.

Pin It on Pinterest