Select Page

Després d’una primera fase de condicionament de l’aparcament Basseta, hui s’obri al públic una part d’ell mateix. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí, que ha explicat que, “tot i que l’obra no està totalment acabada perquè falten algunes rematades al parc de gossos i algunes jardineres, ja es pot aparcar de forma lliure en el mateix “.

Com ha apuntat Zaragozí, “l’obra tenia un període d’execució que s’ha perllongat en el temps per motius de l’aturada provocada pel COVID-19 però, finalment hui s’obri de nou a l’aparcament de vehicles”.

L’edil ha recordat que els dimarts estarà prohibit estacionar a dit aparcament, ja que este alberga el mercat de la fruita i la verdura des de fa unes setmanes i la intenció és de traslladar també fins allà el mercat de la roba, en breu. “Dilluns a la nit s’han de traure els cotxes de l’aparcament Basseta perquè dimarts al matí estiga lliure per acollir els mercats”; ha matisat el regidor.

Diego Zaragozí ha conclòs anunciat que “el proper dilluns donaran inici les obres de la segona fase de millora del pàrquing que, per les seues menors dimensions, s’espera acaben a finals del mes de juny i esta àmplia zona d’aparcament estiga al complet a disposició d’alteans, alteanes i visitants “.

Pin It on Pinterest