Select Page

Més de 500 han sigut ja els participants en els diferents webinars que les regidories de Turisme i Comerç han posat en marxa amb l’objectiu d’afrontar la reactivació comercial i empresarial amb la màxima seguretat davant el COVID-19. Tallers que imparteix el CEO de l’empresa alteana SIGGO, Severino Signes, en què informa dels protocols a seguir en l’activitat comercial i turística.

Després d’una exitosa sessió introductòria, que tenia lloc el passat 6 de maig, s’han anat succeint els diferents seminaris que han exposat els protocols específics. En concret s’han tractat les problemàtiques dels diferents sectors i com complir amb els requisits que marquen les autoritats sanitàries. Tot això amb l’objectiu de dotar a empreses i comerços locals de coneixements perquè puguen realitzar la seua activitat de forma segura davant la pandèmia i transmetre confiança als clients.

Esta iniciativa de les regidories de Turisme i Comerç compta amb la celebració de 9 tallers, dels quals a hores d’ara resten dos.

Hui, dimecres dia 27 de maig, de 16:00 a 18:00 hores, se celebrarà el webinar d’aplicació de protocols davant el COVID-19 en els tallers de vehicles, embarcacions i reparacions. L’enllaç d’inscripció per als interessats és el següent:  https://attendee.gotowebinar.com/register/1852079365488472076

I el seminari web que tancarà estes sessions serà el dedicat a l’aplicació de protocols davant el COVID-19 a les empreses de construcció, reforma i instal·ladores. Este webinar s’impartirà demà dijous, dia 28, de 16:00 a 18:00 hores. L’enllaç d’inscripció per a personas o empreses interessades és: https://attendee.gotowebinar.com/register/5532927635933828364

Com a responsable del departament municipal de Turisme, Xelo González agraeix la participació i l’interès que tot el sector empresarial alteà ha mostrat en esta iniciativa conjunta dels departaments de Comerç i Turisme. Així com anima els sectors implaçats hui dimecres i demà dijous a aprofitar esta oportunitat que els brinda l’Ajuntament d’Altea de rebre informació dels protocols COVID-19 de la mà de l’empresa alteana Siggo.

Pin It on Pinterest