Select Page

Les àrees de Participació Ciutadana i Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea posen a disposició de la ciutadania una guia ràpida i explicativa per tal de poder participar a nivell europeu. L’objectiu de la “Guia de la iniciativa ciutadana europea” és donar a conèixer als ciutadans i ciutadanes els mecanismes dels quals disposen per participar i fer peticions a la Comissió Europea.

Com ha explicat la regidora responsable d’estes àrees municipals, Maria A. Laviós, ‘’la iniciativa ciutadana europea és un instrument participatiu que permet a la població europea tindre més veu a les decisions i legislació europea. Estes iniciatives participatives van veure la llum al 2011, i al gener del 2020 s’han incorporat noves normes per fer més real i accessible la participació dels ciutadans i ciutadanes a nivell europeu’’.

A la pàgina web de l’Ajuntament i a les xarxes socials d’Altea Participa i EuroAltea es poden trobar les claus per poder presentar una iniciativa ciutadana a la Comissió Europea. A més d’això, l’email de participacio@altea.es està a disposició de la ciutadania per fer qualsevol consulta.

Pin It on Pinterest