Select Page

Ja estan obertes les inscripcions per als tres últims seminaris, dedicats a les comunitats de propietaris, als tallers de vehicles, embarcacions i reparacions i a les empreses de construcció, reformes i instal·lacions.

Esta setmana segueixen les sessions dels webinars sectorials que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Turisme i Comerç, amb la col·laboració de l’empresa Siggo i que tracten sobre com reactivar l’activitat de forma segura davant el COVID-19.

Esta vesprada, de 16 a 18 hores, tindrà lloc el seminari dedicat a hotels i altres activitats turístiques: hostals, cases rurals, i altres activitats turístiques i d’oci turístic. I demà, també de 16 a 18 hores, el seminari es dedicarà als comerços d’alimentació: establiments d’alimentació i comestibles, carnisseries, xarcuteries, pescateries, fruiteries, panaderies, pastisseries, begudes, cellers, botigues de dolços i llaminadures, delicatessen, mercats municipals, supermercats, etc.

Xelo Gonzàlez, regidora de Turisme; i Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, han animat a empresaris i comerciants d’Altea, i a totes les persones interessades a inscriure’s i participar en estos seminaris web que ‘’de la mà del CEO de Siggo, Severino Signes, ens aporten la informació necessària per poder tornar a l’activitat econòmica, de la forma més segura, i poder complir amb els requisits que presenta este nou escenari’’.

El passat 6 de maig es posaven en marxa estos seminaris amb l’objectiu de dotar els comerços i empreses locals de coneixements perquè puguen realitzar la seua activitat de forma més segura davant el coronavirus i transmetre seguretat i confiança a tots els clients, així com complir amb els requisits que marquen les autoritats sanitàries. A cada taller s’exposa l’aplicació de protocols específics amb la problemàtica per a cada sector, incloent anàlisi de riscos i punts crítics, bones pràctiques i mesures preventives. En total es celebraran 9 seminaris.

Per a totes les persones interessades, ja estan obertes les inscripcions per als tres últims seminaris sectorials dedicats a l’aplicació de protocols per realitzar l’activitat de forma segura davant la COVID-19 a les comunitats de propietaris; als tallers de vehicles, embarcacions i reparacions i a les empreses de construcció, reformes i instal·lacions.

El dimarts, dia 26 de maig, de 16 a 18 hores, tindrà lloc el webinar d’aplicació de protocols davant la COVID-19 a les comunitats de propietaris. Les persones interessades es poden inscriure a través del següent enllaç:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1506608413994686220

El dimecres, dia 27 de maig, també de 16 a 18 hores, es celebrarà el webinar d’aplicació de protocols davant la COVID-19 als tallers de vehicles, embarcacions i reparacions. L’enllaç d’inscripció per a les persones interessades és el següent:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1852079365488472076

El seminari web que tancarà estes sessions serà el dedicat a l’aplicació de protocols davant la COVID-19 a les empreses de construcció, reforma i instal·ladores. Este webinar s’impartirà el dijous, dia 28, de 16 a 18 hores. Ja està també a disposició de les empreses i persones interessades l’enllaç d’inscripció:

https://attendee.gotowebinar.com/register/5532927635933828364

Pin It on Pinterest