Select Page

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha estat portant a terme el repartiment de les últimes tauletes electròniques a l’alumnat que té dificultats per continuar amb les classes a distància. Així ho ha donat a conèixer la regidora de l’àrea, Vicenta Pérez, al matí de hui.

El passat mes d’abril la Conselleria d’Educació va distribuir un total de 68 tauletes digitals amb connexió a internet a famílies d’Altea amb pocs recursos, seguint criteris de prioritat. D’esta manera, la regidoria d’Educació s’ha fet càrrec d’ajudar a la resta de l’alumnat que no ha rebut la seua tauleta i ha posat al seu abast un total de 36 d’estos dispositius electrònics, 27 d’ells amb connexió a internet i 9 sense connexió, que pertanyen al departament de la citada àrea. “L’objectiu principal és reduir la bretxa digital i que tot l’alumnat tinga les mateixes oportunitats educatives”, ha matisat Pérez.

L’edil ha explicat que es van posar en contacte amb la direcció dels CEIPs i els IES de la localitat demanant que “preguntaren als professors les necessitats de l’alumnat perquè ens passaren la seua proposta i així nosaltres poder comprar i donar una tauleta a cadascun dels alumnes que estan en una situació vulnerable per continuar amb l’estudi virtual”. Per a esta assignació s’ha prioritzat a l’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de primària, alumnat d’ESO i alumnat de batxillerat, amb la següent distribució: CEIP Les Rotes, 4 tauletes; CEIP Blanquinal, 4 tauletes; CEIP Altea la Vella, 2 tauletes: IES Altaia, 12 tauletes i IES Bellaguarda, 14 tauletes.

Vicenta Pérez ha assegurat que han complit amb la demanda que es va fer des dels centres i tots els alumnes que ho necessitaven han rebut la seua tauleta digital. Uns dies enrere ja es va procedir al repartiment de les tauletes electròniques sense connexió i al llarg del matí de hui s’han repartit les 27 restants amb connexió a internet.

La regidora ha volgut agrair als centres la seua implicació i a l’empresa ‘Aguas Potables de Bernia S.L.’ (APOBERSA) la seua implicació en esta iniciativa, ja que “ha fet una donació de 3.000 euros a l’Ajuntament d’Altea per a ajudar a pal·liar els efectes d’esta pandèmia i s’han invertit en la compra de 12 dispositius digitals amb connexió a internet per a famílies amb pocs recursos i amb dificultats per seguir amb l’aprenentatge a distància”.

Pin It on Pinterest