Select Page

A última hora del matí d’ahir, diversos agents del Lloc de la Guàrdia Civil d’Altea feien entrega al consistori de part dels gairebé 15.000Kg d’aliments no peribles i productes de primera necessitat que el cos de seguretat ha recollit en les últimes setmanes amb l’objecte de repartir-los entre els 4 municipis que conformen el Lloc de Comandament: Altea, Nucia, Polop i l’Alfàs de Pi. La recepció dels aliments es produia a l’àrea municipal de Benestar Social i comptava amb la col·laboració de l’alcalde, Jaume Llinares i l’edil d’àrea, José Luís León Gascón.

Els aliments i productes arribaven en una furgoneta, al voltant de les 13:00h al Centre Social, espai en què es troba situat el departament de Serveis Socials, i eren els mateixos agents, l’alcalde i el regidor els que s’encarregaven de descarregar-los i guardar-los fins que en els pròxims dies el departament de Benestar Social els distribuïsca.

Segons comentava el Cap Gabriel Briones, en representació del Lloc, “els aliments s’han reunit en horari fora de la jornada laboral per la qual cosa el temps de recollida ha estat limitat i s’han recollit 4.000kg d’aliments per a cada un dels municipis de la Demarcació. Els aliments que hem portat són en general no peribles i entre ells, pasta, llet, galetes, arròs, llegums, paper higiènic i productes d’higiene, entre d’altres “.

En nom de l’Ajuntament d’Altea, Jaume Llinares agraïa “esta acció i iniciativa de la Guàrdia Civil d’Altea de recollir aliments per després distribuir-los entre els municipis”. A Altea s’han dipositat al departament de Benestar Social.

“És d’agrair també que la gent particular col·labore en este tipus d’iniciatives perquè a hores d’ara hi ha moltes famílies necessitades a les que se’ls ha d’atendre i hi ha més gent de la habitual que acudeix a Serveis Socials a sol·licitar ajuda”; assenyalava l’alcalde.

“Des de l’Ajuntament d’Altea ens posem a la disposició de les associacions que en estos moments estan atenent a les famílies desfavorides”; apuntava Llinares, que recordava que “Altea ha rebut una distinció per la magnífica tasca que fan les associacions no governamentals i les persones voluntàries que treballen de manera altruista per ajudar els altres. No podem fer més que agrair tots els esforços i en aquesta ocasió li vull donar les gràcies a la Guàrdia Civil d’Altea “.

Finalment, l’edil de Benestar Social agraïa també la tasca de la Guàrdia Civil per estos 4.000kg d’aliments no peribles i material d’higiene que seran repartits entre les famílies vulnerables del municipi. “Es faran lots equitatius, juntament amb les associacions locals, i en uns dies es repartiran a les llars de la gent més necessitada”; matisava José Luís León Gascón.

Pin It on Pinterest