Select Page

Gairebé 200 famílies han arribat a les portes de Creu Roja Altea a sol·licitar aliments des que va començar la crisi

Des del passat 16 de març un total de 200 famílies han rebut ajuda de Creu Roja Altea en forma d’aliments, productes d’higiene, subministraments i medicació. El que suposa una atenció setmanal que abasta a més de 50 famílies.

Durant la Crisi del COVID-19, l’organització ha detingut la seua activitat habitual per dedicar-se a l’emergència social sobrevinguda amb l’actual situació.

Un total de 702 persones han rebut suport per part de l’organització a través de 1600 intervencions en foma d’alimentacion, productes d’higiene, medicaments, suport social i emocional a través de telefonades, suport escolar, lliuraments domiciliàries d’aliments i berenars per a xiquets, tablets i ordinadors, entre d’altres, amb l’objectiu de cobrir les necessitats dels col·lectius més afectats per la crisi; com ara infància, gent gran, aturats, dones i persones sense llar.

Segons Creu Roja, esta activitat ha estat possible gràcies a l’estreta col·laboració amb els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Altea, que cordinaren l’atenció a estes persones en difiultad per tal que ningú es quedés sense els recursos necessaris durant esta crisi.

El regidor de Benestar Social i Sanitat José Luis León Gascón, ha estat tot un matí veient de primera mà les tasques que es realitzen a la seu de la localitat i ha agraït a l’entitat tot l’esforç que està assumint estos dies; però sobretot ha volgut donar les gràcies als més de 40 voluntaris i voluntàries que han estat atenent durant tota l’Emergència a moltes persones que mai van pensar haver de sol·licitar este tipus d’ajuda a Creu Roja. Voluntariat que ha ofert solidaritat, temps i afecte als afectats.

Creu Roja dóna també les gràcies a les empreses, associacions i particulars per les donacions econòmiques i en espècie, sense les quals hagués estat impossible donar resposta a la gran demanda d’ajuda que hem rebut.
Altearte, A Totes hores, Restaurant Ca Joan, Associació Taurina d’Altea, Caixaltea, Comissio del Santíssim Crist, Confraria del Sant Sepulcre, Grup Municipal Partit Popular, Restaurant L`Olla, Carrefour, Hiperber, Germans Rosello, Mercalicante, Grefusa i Suavinex són, entre altres, les entitats que al costat del gran desplegament del projecte “Responde” a tot Espanya ha permès a Creu Roja treballar en esta fase.

Des de l’entitat es fa també una crida a la societat alteana perquè una vegada superada la fase de l’emergència, hem de seguir treballant perquè ningú es quede sense recursos, de manera que seguirem necessitant de la solidaritat de tots per continuar donant el nostre suport a tot el que ho necessite. Esta solidaritat pot manifestar-se com a soci, fent la teua donació o com a voluntari. Contacta amb Creu Roja Altea al 965 84 31 83.

Pin It on Pinterest