Select Page

El passat 6 de maig es posaven en marxa els seminaris web ‘’Cómo reactivar la actividad de forma segura frente al COVID-19 en Altea’’ impulsats per les regidories de Turisme i Comerç. L’objectiu d’estos webinars, impartits per l’empresa alteana Siggo, és el de dotar els comerços i empreses locals de coneixements perquè puguen realitzar la seua activitat de forma més segura davant el coronavirus i prevenir, transmetre seguretat i confiança, així com complir amb els requisits que presenta el nou escenari. A cada taller s’exposa l’aplicació de protocols específics amb la problemàtica per a cada sector, incloent anàlisi de riscos i punts crítics, bones pràctiques i mesures preventives.

Després d’una primera sessió introductòria en la qual es van inscriure prop de 200 persones, s’han celebrat ja 3 seminaris sectorials, dels 9 que s’impartiran en total, amb un notable èxit de participació. Concretament, 83 persones van participar ahir al seminari dedicat a l’aplicació de protocols per fer front a la COVID-19 a l’hostaleria (bars, restaurants, càterings, etc.). També han tingut molta acceptació el seminari dedicat als comerços de no alimentació, amb 46 inscrits, i la sessió dedicada als comerços i serveis de salut i higiene, en la qual van participar 24 persones.

 Des de les regidories de Turisme i Comerç informen que ja estan obertes les inscripcions per als seminaris sectorials que tindran lloc la setmana que ve, amb una temàtica central per a tots ells: l’aplicació de protocols per realitzar l’activitat de forma segura davant la COVID-19.

El dia 19 de maig, de 16 a 18 hores, es celebrarà el webinar dedicat a empreses de serveis i immobiliàries: assessories, consultories, gestories, administradors de finques, agències d’assegurances, immobiliàries, centres de formació, acadèmies, agències de viatges, gabinets tècnics, arquitectures, enginyeries, despatxos d’advocats, oficines i despatxos, etc.

Enllaç d’inscripció webinar dedicat a empreses de serveis i immobiliàries: https://attendee.gotowebinar.com/register/8372448300347268110

El dia 20, de 16 a 18 hores, tindrà lloc el seminari dedicat a hotels i altres activitats turístiques: hostals, cases rurals, i altres activitats turístiques i d’oci turístic.

Enllaç d’inscripció webinar dedicat a hotels i altres activitats turístiques: https://attendee.gotowebinar.com/register/5211277603700724238

I el dia 21, també de 16 a 18 hores, el seminari es dedicarà als comerços d’alimentació: establiments d’alimentació i comestibles, carnisseries, xarcuteries, pescateries, fruiteries, panaderies, pastisseries, begudes, cellers, botigues de dolços i llaminadures, delicatessen, mercats municipals, supermercats, etc.

Enllaç d’inscripció webinar dedicat a comerços d’alimentació: https://attendee.gotowebinar.com/register/7538573184284001038

Xelo Gonzàlez, regidora de Turisme; i Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, han animat a empresaris i comerciants d’Altea, i a totes les persones interessades a inscriure’s i participar en estos seminaris web ‘’que ens aportaran els coneixements i informació necessària per poder realitzar l’activitat comercial i econòmica de la forma més segura per prevenir la COVID-19 i poder complir amb els requisits que presenta el nou escenari’’.

Pin It on Pinterest