Select Page

Ja ha finalitzat la primera fase de les obres de l’aparcament Basseta. Seguidament, començaran les actuacions de la segona fase i està previst que el dia 25 puguen estacionar vehicles.

El regidor d’Infraestructures i Obres, Diego Zaragozí, ha cursat visita a les diverses obres de millora que s’estan portant a terme en estos moments a Altea.

Diego Zaragozí ha visitat una de les actuacions més importants que està executant l’Ajuntament d’Altea actualment, concretament les obres a la platja de Cap Blanc, i ha confirmat que ‘’s’han renovat tots els accessos a esta platja, i està previst que finalitzen esta setmana. L’obra de la rotonda acabarà a principi del mes de juny’’. Cal recordar que amb estes obres es repararan els desperfectes que va ocasionar el temporal Glòria el passat mes de gener.

La setmana que ve acabarà també la reparació dels desperfectes que el temporal va causar al camí d’accés a la Cala del Soio, concretament el tram entre el Portet i ‘’El Cranc’’. Altres obres de reparació dels desperfectes causats pel temporal del passat gener són la baixada de la rampa de la platja de La Roda, al Passeig Sant Pere. Esta actuació s’iniciarà la pròxima setmana, com ha confirmat el regidor.

Així mateix, des de la regidoria d’Infraestructures està prevista la instal·lació de dos serveis de WC públics a les platges La Roda i l’Olla, per a usuaris i vianants. ‘’Les dues zones són molt transitades i és important dotar a les nostres platges dels millors serveis i recursos en neteja i salubritat’’, assenyalava Zaragozí.

En totes estes obres, l’Ajuntament d’Altea realitza una inversió de 400.000 euros. ‘’Una tasca importantíssima per a les nostres platges i la millora de la zona costera d’Altea amb l’objectiu que puguem donar el millor servei i la millor imatge’’.

Aparcament Basseta

El regidor també ha visitat les obres de la primera fase de l’aparcament Basseta, que també acaben de finalitzar. A continuació, començaran les obres de la segona fase i està previst que a partir del dia 25 puguen estacionar vehicles.

Carrer Sant Vicent

Esta setmana també s’han iniciat actuacions destacades al nucli urbà, com la del carrer San Vicent on es procedirà al canvi de conduccions d’aigua i clavegueram. ‘’Este carrer necessitava obres urgents, havia vivendes molt afectades i amb problemes de salubritat causats per unes instal·lacions obsoletes’’. Esta obra compta amb un pressupost de 75.000 euros i està previst que finalitze en dos mesos, aproximadament.

Avinguda Alcalde Juan Alvado

Una altra de les actuacions destacades que s’estan fent a Altea és la millora a l’avinguda Juan Alvado per part de La Pública. Com ha explicat el regidor ‘’estan reparant-se les zones que estaven més deteriorades i impedien el transit còmode dels vianants, substituint també els arbres inviables per altres més adequats al nostre ecosistema i menys agressius amb la vorera’’.

Altres actuacions

Han començat també les millores en la il·luminació d’urbanitzacions que ho necessiten, com ara Las Mimosas.

Diego Zaragozí s’ha mostrat satisfet per l’evolució de totes les actuacions, ‘’que milloraran de forma considerable moltes de les infraestructures locals, com ara platges, carrers, urbanitzacions, etc. A més a més, estes obres són la millor manera d’ajudar a la reactivació econòmica local, en estos moments difícils per a l’economia causats per la pandèmia del coronavirus, perquè la majoria d’elles les porten a terme nou pimes locals, gestionades per autònoms. D’esta manera, ajudem a la xicoteta empresa a mantindre la seua ocupació i als seus treballadors’’.

 

 

Pin It on Pinterest