Select Page

El regidor d’Urbanisme, Jose Orozco i l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, han rebut este matí les obres executades en el CP Altea la Vella a través del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. Una important actuació que ha tingut un cost de més de 150.000€ i que ha consistit en millorar l’accessibilitat del centre.

Per a la responsable municipal d’Educació, “esta ha sigut una setmana que ens ompli de goig perquè si el dilluns es recepcionaven les obres de l’IES Altaia, hui les obres que veiem acabades són les del CP Altea la Vella. Ací, tota la intervenció ha consistit sobretot en treballs d’accessibilitat que permetrà el col·legi estar preparat perquè ningú es puga sentir diferent si té unes necessitats especials “.

“És una alegria anar assistint a la finalització de les obres perquè portem molts anys treballant en este Pla i veure com es tanca el cicle és bo perquè va a beneficiar totes les famílies que acudeixen als centres educatius del nostre municipi”; ha apuntat Pérez.

La regidora d’Educació ha matisat que “Altea la Vella ara compta amb unes opcions que no tenia i que era impossible realitzar si no hagué sigut d’esta manera, perquè la inversió és molt gran i el nostre municipi no hauria pogut fer totes estes obres que es estan duent a terme gràcies al Pla Edificant “.

Per la seua banda, Jose Orozco, ha recordat els detalls tècnics de l’obra, com el seu pressupost que ascendia a 190.000€ però que finalment s’ha executat amb 35.000€ menys. “Diners que fins al 2024 es podrà utilitzar en millores al col·legi”, ha puntualitzat l’edil d’Urbanisme.

“S’han fet moltes rampes connectant diferents zones de l’escola amb l’exterior, a més de l’execució d’un porxe; una rampa a l’aula de música i una altra al menjador i lavabos per a minusvàlids. En definitiva, s’ha millorat molt l’accessibilitat en tot l’àmbit de l’escola que a dia de hui compleix amb tota la normativa”. Ha detallat Orozco, qui ha manifestat satisfacció pel desenvolupament de l’actuació; “La veritat és que estem molt contents amb esta obra”.

I pel que fa a les actuacions en la resta de Centres Educatius del municipi, el responsable municipal d’Urbanisme ha anunciat que “es continua amb els processos de licitació del 2020. Bellaguarda probablement siga el primer, després l’Olla i seguirà les Rotes”

“M’agradaria fer una crida a les empreses d’Altea perquè estiguen atentes i puguen concursar en la licitació d’estes obres”. Amb esta invitació a participar en els processos de licitació ha conclòs Jose Orozco.

Pin It on Pinterest