Select Page

La regidoria de Comerç informa la ciutadania de la reubicació del mercat de la fruita i la verdura dels dimarts, amb l’objecte de poder ampliar les mesures de protecció i fer d’ell mateix un lloc més segur. Este es va a instal·lar a l’aparcament Basseta-Centre, en el qual s’han finalitzat les obres de condicionament i es donen totes les condicions per millorar les mesures de seguretat, distanciament i control d’aforament.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Miguel de la Hoz, “tot i que dimarts passat es va realitzar el mercat en la seua ubicació de sempre complint totes les condicions i normatives i funcionant amb normalitat, hem cregut convenient traslladar-lo temporalment al nou aparcament de Basseta-Centre per així poder ampliar les mesures de seguretat i els espais entre venedors i clients. D’esta manera hi haurà més espai per a la gent; es transitarà més còmodament sense incomplir la norma de distanciament de 2 metres entre persones, i es podrà ampliar l’aforament vista l’afluència de persones “.

“Hi haurà alguns canvis ja que només tindrà una entrada i una eixida per la rotonda entre el Camí de l’Algar i l’Avinguda València per a poder controlar l’aforament en tot moment i el mercat obrirà les portes a les 8 del matí. No abans ja que hem de comptar amb el vistiplau de l’inspector de Sanitat abans de l’obertura al públic”, ha indicat Miguel de la Hoz.

L’edil ha volgut recordar algunes de les normas higièniques que s’han de complir com és la de que la gent no podrà tocar els productes; s’ha de mantenir una distància de 2 metres amb el venedor i altres clients i és recomanable l’ús de la mascareta i guants.

Pin It on Pinterest