Select Page

El passat 6 de maig es publicava al “Diari Oficial de la Generalitat Valenciana” el conveni mitjançant el qual “s’oficialitzava” el trasllat d’instal·lacions del Conservatori Professional de Música d’Altea del Carrer Filharmònica a l’antic “Grupo Escolar”. Instal·lacions que ocupa des de l’any 2004.

En el citat any, el centre educatiu traslladava la seua seu de lloc, encara que faltava realitzar els pertinents tràmits administratius corresponents per a esta mena de trasllats. L’any 2014 s’iniciava un llarg recorregut cap a la tramitació i legalització de la irregular situació administrativa, que després de superar totes les inspeccions i requeriments sobre accessibilitat del centre, ha culminat en la publicació d’un nou conveni on es regula aquesta situació.

Aurora Serrat, regidora de Cultura i responsable del Conservatori, comentava que “l’Ajuntament d’Altea ha realitzat un gran esforç per a adaptar el Conservatori a la legislació vigent en matèria d’accessibilitat. Esforç que ara es veu recompensat amb la publicació del nou conveni”.

Així mateix, Serrat agraïa als departaments d’Urbanisme i Infraestructures la seua excel·lent labor i col·laboració perquè el tràmit s’haja pogut concloure amb èxit.

El nou conveni es pot consultar en:
http://www.dogv.gva.es/datos/2020/05/06/pdf/2020_3002.pdf

Pin It on Pinterest