Select Page

La més destacada va ser la presentació del portal web de la Generalitat Valenciana de geolocalització de projectes finalitzats i certificats, finançats amb Fons Europeus on apareixen els projectes d’Altea

Este dissabte 9 de maig, l’Oficina de Projectes Europeus, encapçalada per Maria A. Laviós, realitzava diverses activitats per celebrar el Dia d’Europa des de casa. Un Quiz europeu, vídeos de voluntaris i voluntàries d’Altea i altres països, una mostra dels projectes que s’han realitzat des d’Euroaltea i una videoconferència amb el Director General de Fons Europeu, Andreu Iranzo Navarro, van ser les activitats que van tindre lloc el dissabte a carreg de la regidoria.

“Des de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea no hem deixat de treballar, encara que ens trobem en esta situació excepcional del COVID-19 i en Estat d’Alarma, perquè volem continuar oferint als nostres jóves el gran ventall de possibilitats i mobilitats que tenim al nostre abast, perquè puguen gaudir d’una gran experiència quan tot siga possible”, recorda la regidora. Laviós també assenyala que “en la ‘nova realitat’ serà encara més necessària la sostenibilitat, la igualtat, el voluntariat i el coneixement de noves cultures, per #FerEuropa tots junts”.

Per este motiu, el dia 9 de maig es celebrava el Dia d’Europa i des de la regidoria van preparar vàries activitats per als interessats i van mostrar un dels últims projectes que han realitzat; el projecte YOUROPE, que va concloure al Comité de las Regiones, ubicat a Bèlgica, on van tindre l’oportunitat de llegir la Declaració que van conseguir consensuar amb els set socis que integraven el projecte.

Una de les activitats a destacar, que va tindre lloc dissabte de matí, va ser la reunió a través de videoconferència, amb Andreu Iranzo Navarro, Director General de Fons Europeus, i amb Vicent Soler i Marco, Conseller d’Hisenda i Model Econòmic. En esta conferència es va presentar el portal web de la Generalitat Valenciana de geolocalització de projectes cofinançats per la Unió Europea  a través del Fons Social Europeu i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Comunitat Valenciana en el període de 2014-2020. En este portal web es pot visualitzar la ubicació dels projectes que ja estan finalitzats i certificats, així com informació de l’entitat beneficiaria, el fons cofinançador, l’import, el departament de la Generalitat que gestiona el Fons, província i municipi, entre altres aspectes importants. L’Institut Cartogràfic Valencià s’ha sumat a este projecte per celebrar el Dia d’Europa, col·laborant amb esta iniciativa que han posat en marxa des de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic a través de la Direcció General de Fons Europeus i la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions.

Pin It on Pinterest