Select Page

L’Agència Estatal d’Administració Tributària ha posat en marxa el Pla “Le Llamamos” pel qual es podrà realitzar este any la campanya de Renda 2019 per telèfon, ja que la forma presencial està suspesa a causa de l’Estat d’Alarma de moment. Així ho ha comunicat l’edil d’Hisenda Xelo González.

Segons ha explicat González, l’Agència Tributària Valenciana col·laborarà amb l’AEAT en la confecció de les cites a través del Pla “Le Llamamos”, que permetrà als espanyols comptar amb ajuda telefònica i telemàtica per a la realització de la Declaració de la Renda. Estes cites hauran de ser sol·licitades fins al 29 de juny si desitja que l’Agència Tributària li confeccione la declaració de renda, a més de reunir els requisits de límits i naturalesa de rendes, és necessari que registre la seua sol·licitud de cita per a ser atès.

Pot registrar la seua cita per les següents vies:

• Internet www.agenciatributaria.es amb NIF / NIE o DNI electrònic, certificat electrònic, Cl @ veu PIN o referència

• App “Agència Tributària”

• Telèfon 901 12 12 24 o 91.535 73 26 – automàtic-. També podrà de forma automàtica anul·lar qualsevol tipus de cita que haja concertat per a la campanya de la Renda.

• Telèfon de cita prèvia – atenció personal- 901 22 33 44 o 91 553 00 71 (L a V de 9 a 19 h).

L’AEAT va iniciar les seues telefonades el 7 de maig del 2020 i ho seguirà fent fins al 30 de juny, a la major brevetat possible tenint en compte la situació actual.

Per confeccionar i deixar presentada la declaració de renda 2019 cal aportar el número de referència, per al que haurà de disposar de l’DNI / NIE, la data de validesa, d’expedició o nombre de suport i casella 505 de la seua renda 2018. Comprove que compleix els requisits per utilitzar este servei.

A més, l’AEAT posa a disposició dels contribuent un servei telefònic d’Informació Tributària Bàsica per a dubtes; el 901 33 55 33 -accessible també a través del 91 554 87 70- Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 19 hores i una Bústia per a consultes tributàries  https://www2.agenciatributaria.gob.es/soporteaeat/SoporteGestion.nsf/Gestion.php?OpenForm

L’edil alteana d’Hisenda convida als contribuents, que necessiten ajuda a l’hora d’elaborar la seva Declaració de la Renda, a fer ús d’aquests serveis de l’AEAT, que en col·laboració amb l’ATV, el que pretenen és facilitar el tràmit a tots aquells que fins al moment ho feien de manera presencial.

Pin It on Pinterest