Select Page

A partir de hui estarà obert el Cementeri Municipal a les visites en horari de 09:00 a 12:00h, de dilluns a diumenge. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures i responsable de la instal·lació, Diego Zaragozí, que ha explicat les mesures que han de seguir aquells usuaris que vulguen accedir a la mateixa.

“A causa de la demanda de la població i també perquè hem passat a la fase 1, l’Ajuntament ha decidit obrir de nou el cementeri a les visites amb horari i nombre d’usuaris restringits. El màxim de capacitat és de 15 persones i estes hauran de seguir les mesures de protecció social i sanitàries recomanades, com són l’ús de guants i marcarilla”; ha apuntat el responsable municipal del Cementeri.

Així mateix, “aquelles persones que vulguen accedir al cementeri hauran de tocar al timbre de la porta principal, ja que esta estarà tancada, i el personal del Cementeri els obrirà la porta”, ha afegit Diego Zaragozí, que ha conclòs demanant a la població que seguisca les normes establertes i es guarde la distància de seguretat entre individus.

Pin It on Pinterest