Select Page

La tertúlia política de Ràdio Altea, ‘Altea a debat’, ha reiniciat hui la seua programació dins de la graella de la ràdio municipal i en el seu horari i dia habituals, els divendres de 12 a 13 hores. A causa de l’estat d’alarma i les mesures de confinament que van afectar als treballadors municipals, el programa es va haver de cancel·lar, així com altres espais de Ràdio Altea. Tanmateix la ràdio municipal va seguir oferint una programació especial, a càrrec de Paco Cabrera, per tal de mantenir informada la ciutadania de la situació excepcional que vivim,  des del passat mes de març, a causa de la pandèmia del coronavirus.

Com ha explicat el regidor de Comunicació, Pere Barber, ‘’després d’estudiar les diverses opcions per anar reprenent de forma progressiva la programació de l’emissora local, i ara que ja estem a la fase de desescalda, des de hui torna a la graella de programes la tertúlia política, conduïda per Paco Lloret, amb el format habitual i la particularitat que el realitzem a través de videoconferència, per garantir la seguretat de tots els participants’’. ‘’A més a més, -ha afegit el regidor-, des del passat dia 27 d’abril s’han reprès també els informatius’’.

El debat de hui, en el que han participat membres dels distints partits polítics amb representació a l’Ajuntament d’Altea (Compromís, PP, PSPV-PSOE, Ciudadanos i Altea amb Trellat) i Unides Podem, que no compta amb representació municipal, ha girat al voltant de la pandèmia del COVID-19, les conseqüències que ha provocat a tot el país i, concretament, s’ha parlat de les mesures i ajudes específiques que es poden aplicar a Altea per tal de superar esta crisi sanitària i econòmica.

Pin It on Pinterest