Select Page

Al matí de hui, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Vicenta Pérez, ha començat a repartir tauletes electròniques a l’alumnat  de primària i secundària amb dificultats per seguir les classes a distància.

La responsable de l’àrea ha explicat que “en este primer torn es repartiran un total de nou dispositius sense connexió, propietat del consistori, perquè durant el confinament puguen ser utilitzades per l’alumnat que no dispose d’un en casa i després tornaran a la regidoria”. Segons les dades aportades per l’edil, les nou tauletes tàctils no tenen connexió a Internet, “conforme a les peticions que ens van fer els centres quan ens vam posar en contacte amb direcció per veure les necessitats de cadascun”.

L’acció d’este repartiment de tauletes electròniques ve donada perquè no  hi va haver suficients amb les que es van distribuir per part de la Conselleria d’Educació i no va arribar a tots, “alguns alumnes no van arribar a obtindre’n pels criteris de prioritat i hem volgut ampliar als beneficiaris que tinguen problemes amb l’aprenentatge a distància, i més si està en les nostres mans facilitar-los el mitjà adequat”, ha conclòs Pérez, recordant que “la setmana vinent seguirem repartint la resta de dispositius”.

Pin It on Pinterest