Select Page

El proper 12 de maig es reobrirà el mercat de la fruita i la verdura dels dimarts, en horari de 8:30 a 13:30h. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, que ha explicat que “la seua ubicació serà l’habitual, Av. La Nucia, però els llocs estaran disposats de forma diferent amb l’objecte de complir les mesures de seguretat que la situació de crisi sanitària exigeix; el que farà que este es perllongue fins l’encreuament amb el carrer Bon Repós i baixada per l’Av. de València “.

Com ha indicat De la Hoz, la resolució del 24 d’abril estableix una sèrie de condicions per a l’obertura dels mercats de venda no sedentària, que s’adoptaran en el mercat de la fruita i la verdura, com són: els llocs estaran separats lateralment per 2,5m; hi haurà aforament limitat de persones, ja que la norma indica que un comprador per un venedor; per a l’accés al recinte serà obligatòria la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i recomanable l’ús de la màscareta i guants; els compradors no poden tocar el producte; cal mantenir en tot moment la distància de 2 metres amb el venedor i altres clients i si tens símptomes com febra, tos, etc. no vages al mercat. 

L’edil de Comerç ha apuntat que, “el mercat de fruita i verdura és una opció per adquirir productes de primera necessitat i no un lloc de trobada social, de manera que la gent no podrà estar més temps de l’estrictament necessari per fer les seues compres “.

Pin It on Pinterest