Select Page

La regidora de Turisme, Xelo Gonzàlez, va participar ahir a la reunió del grup de treball ‘’Turisme Covid-19’’ de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). L’encontre, realitzat a través de videoconferència, el van encapçalar el president de la Comissió de Turisme, Vicent Grimalt i alcalde de Dénia; així com Francesc Colomer, secretari autonòmic de GVA Turisme. També hi van participar Herick Campos, director general de GVA Turisme i Vicent Gil, secretari general de la FVMP. El tema que va marcar la reunió és el relatiu a les aportacions que va remetre la FVMP a Turisme Comunitat Valenciana de l’esborrany de les ‘’Mesures per a la reducció de riscos higiènic-sanitaris davant de la COVID-19 en les platges’’ en les que està treballant l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) amb un procés consensuat en el sector públic i privat.

Al mateix temps, es va informar de la constitució del Grup de Treball Turisme FVMP COVID-19 amb la designació de cada membre de la Comissió de Turisme d’un tècnic d’Ajuntament per tal d’agilitzar el funcionament del grup de treball. Les propostes i mesures adoptades seran traslladades a la Comissió de Turisme per al seu coneixement i consideració política. En el cas de l’Ajuntament d’Altea, la tècnica de Turisme, Ana P. Alós, present a la reunió, formarà part d’este grup de treball.

Pin It on Pinterest